Inner Wheel Distrikt 48

Opdateret: 21.08.2019  
Skip Navigation Links
 

 HJÆLPSvar på de oftest stillede spørgsmål om Inner Wheel og hjemmesiden.
 
Du er velkommen til at komme med ideer eller stille yderligere spørgsmål til os. 
Relevante spørgsmål og kommentarer vil blive medtaget her. Spørgsmål og/eller ideer kan sendes til distriktspræsidenten på
praesident.distrikt48.iw@gmail.com
 
ADGANG / LOG-IN

Hvorfor får jeg fejl, når jeg prøver at logge ind?
Oftest skyldes det, at der fejlagtigt ikke skrives medlemsnummer i "Brugernavn".
  
Hvor finder jeg mit medlemsnummer?
Medlemsnummeret står i medlemsregisteret bag log in. Har du ikke sat hjemme-siden til at ”huske” mine log-in data må du bede om hjælp fra f.eks. et andet medlem, webmasteren eller sekretæren. 

Jeg har glemt mit password
Hvis du har glemt dit password og hvis du har opgivet en e-mail-adresse, så kan du klikke på ”glemt kodeord” - findes under log ind på 
www.innerwheel.dk.  Herefter vil du få tilsendt brugernavn og kodeord pr. mail. Du kan også henvende dig til medlemsregistrator, Tove Galmstrup Christensen: register@innerwheel.dk. Men husk at der skelnes mellem store og små bogstaver – så tjek om du har CAPS LOCK sat til eller måske har glemt, at skrive et af bogstaverne med STORT.
 
HVOR FINDER JEG?
 
Hvor finder jeg skemaerne til indberetninger til DISO og aktivitetskemaer?
På den interne side – dvs efter log-in – i den venstre kolonne under overskriften 'Indberetninger'.

Hvor finder jeg distriktets bankkonto-nummer?
På den interne side – dvs efter log-in – er der allerøverst en boks ”Bestyrelsen/-kontakt”. Når man klikker herpå, er der også oplysninger om kontonummeret.
 
Hvor finder jeg det samlede skema over aktiviteter i distriktets klubber?
På den åbne side - dvs før log-in - er der en rubrik kaldet ”Besøg en Inner Wheel Klub”. Under danmarkskortet kan man klikke på 'Se oversigt over kommende klubmøder i' og vælge '48'. 
Skemaet giver et hurtigt overblik over klubbernes kommende møder, så du ikke skal klikke dig igennem en masse klub-hjemmesider, - og måske får du lyst til at besøge en klub ifm et spændende arrangement
 
Hvor finder jeg Inner Wheel regler til forskellige situationer?
På den interne side – dvs efter log-in – er der allerøverst en rubrik som hedder ”Håndbog/ vejledninger”. Her klikker du dig frem til ”Håndbogen”. Dette er vores samlede regelsæt for klubber, distrikter og Nationalbestyrelsen.
 
MÅNEDSBREVE

Hvorfor kan jeg ikke læse månedsbreve?
Månedsbrevet kan være uploaded i et fil-format, som du ikke har det rigtige pro-gram til at læse. Fx er fil-format .docx et Word-dokument. Dokumentet kan også være uploaded i som en pdf-fil, og det kan de fleste ”læse”, ellers kan programmet downloades gratis fra internettet.
 
MINE MEDLEMSDATA

Kan jeg selv rette mine medlemsdata i medlemsregisteret?
Ja, da – det forventer vi faktisk, at du gør!! Og det er en stor hjælp til medlems-registrator. Man logger ind, og nederst er en ”rediger-knap”, og så kommer dine oplysninger frem og kan redigeres – du kan også ændre dit password.

MØDEKALENDEREN

Hvorfor kan jeg ikke framelde mig i mødekalenderen?
I mødekalenderen har din klubmester/sekretær sat et sluttidspunkt for framelding til mødet. Er dette tidspunkt overskredet, så kan du ikke længere framelde dig mødet i mødekalenderen. 
 
IW LOGOER

Hvordan må IW-logoet bruges?
IW-logoet er beskyttet og skal bruges med omtanke. Det må benyttes i alle sam-menhænge, hvor Inner Wheel er involveret i aktiviteter lokalt eller nationalt. Er du i tvivl, så kontakt din distriktspræsident.

Hvor finder jeg IW-logoer?
På den internationale hjemmeside er der instruktioner vedrørende anvendelse af logoer. Her kan man finde informationer om logoer og downloade dem samt diverse baggrunde. 
Link til den internationale hjemmeside (du kommer direkte ind på logo og branding).

 
 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS