Inner Wheel Distrikt 48

Skip Navigation Links
 

     
 AKTIVITETER

 

Fadderbørn

Mange Inner Wheel klubber har i mange år haft et sponsorbarn oftest gennem SOS Børnebyerne, Verdens Børn eller Børnefonden. I Distrikt 48 er der ni klubber, der har i alt 12 fadderbørn.

Venskabsklubber

En del Inner Wheel klubber - i Distrikt 48 syv klubber - har en anden Inner Wheel klub som venskabsklub. Det er både nationale og internationale venskaber i f.eks  Australien, Tyskland, Norge, Sverige.

Disse venskaber er med til at synliggøre Inner Wheels værdi om at styrke forståelsen mellem mennesker både lokalt og internationalt og har udviklet sig til stor glæde for medlemmerne.

 
 
  

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt
Læs mere her.

Opdateret: 30.06.2020
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS