Inner Wheel Distrikt 48

Opdateret: 21.08.2019  
Skip Navigation Links
 

     
 AKTIVITETER

 

Studentertræf


Distrikt 48 har et fint samarbejde med Rotary og Rotaract.
En gang om året - som regel først på efteråret -  skiftes distriktets klubber til - i tæt sam-arbejde med den/de lokale Rotary klubber - at afvikle ”Studentertræf” for distriktets udvekslingsstudenter. Det foregår over en weekend med spændende og sjove aktiviteter for de unge. De unge møder hinanden og får skabt et netværk.

Seneste træf har netop været afholdt 14.-16. september 2018, hvor Slagelse og Slagelse-Antvorskov Inner Wheel klubber var medarrangører af studentertræf på Trelleborg. Der var 35 deltagere fra 13 forskellige lande.


Fadderbørn

Mange Inner Wheel klubber har i mange år haft et sponsorbarn oftest gennem SOS Børnebyerne, Verdens Børn eller Børnefonden. I Distrikt 48 er der ni klubber, der har i alt 12 fadderbørn.

Venskabsklubber

En del Inner Wheel klubber - i Distrikt 48 syv klubber - har en anden Inner Wheel klub som venskabsklub. Det er både nationale og internationale venskaber i f.eks  Australien, Tyskland, Norge, Sverige.

Disse venskaber er med til at synliggøre Inner Wheels værdi om at styrke forståelsen mellem mennesker både lokalt og internationalt og har udviklet sig til stor glæde for medlemmerne.

 
 
  

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS