Inner Wheel Distrikt 48

Skip Navigation Links
 

     
  INDSAMLINGER/STØTTE

 

Inner Wheel er ikke en hjælpeorganisation, men en hjælpende organisation. Støtte på verdensplan foregår i International Inner Wheel under mottoet 'Caring for Women and Girls'.

Under den paraply har Inner Wheel Danmark indledt et samarbejde med Mødrehjælpen. Samarbejdet indebærer, at Inner Wheel støtter Mødrehjælpen, og at Mødrehjælpen hjæl-per Inner Wheel til større synlighed og adgang til lokalt forankrede initiativer.


Hvert medlem i Danmark yder derudover et årligt bidrag til årsindsamlingen, som Inner Wheel Danmark donerer til hjælpeorganisationer som Børns Vilkår, Julemærkehjemme-ne og lignende. I 2019 gik årsindsamlingen til Lukashuset.

På landsplan er der - udover indsamling af dåseringe - desuden indsamling af brugte fri-mærker og brugte briller. Dermed støttes indsamling til benproteser til mine- og sygdoms-ramte i Asien, børn i u-lande og genopbygning af et hospital i Sierra Leone.

Mange Inner Wheel klubber støtter derudover - efter eget valg - hjælpeprojekter. Der er ofte tale om projekter, som foregår i klubbens lokalområde, f.eks. børnehjem, unge kvinder i arbejde eller uddannelse.

 
 
 


 

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt
Læs mere her.

Opdateret: 30.06.2020
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS