Inner Wheel Distrikt 48

Opdateret: 17.02.2019  
Skip Navigation Links
 

  Indsamlinger/støtte

 

Inner Wheel er ikke en hjælpeorganisation, men en hjælpende organisation. Støtte på verdensplan foregår i International Inner Wheel under paraplyen 'Caring for women and girls'. Under den paraply har Danmark i de seneste år år støttet Grønlandske Børn og Projekt Dåseringe.

I Danmark yder hvert medlem et årligt bidrag til årsindsamlingen, som Inner Wheel Danmark donerer til danske hjælpeorganisationer som Børns Vilkår, Julemærke-hjemmene og lignende. I 2019 vil årsindsamlingen gå til 
Lukashuset.

På landsplan er der desuden indsamling af dåseringe, brugte frimærker og brugte briller. Dermed støttes indsamling til benproteser til mine- og sygdomsramte i Asien, børn i u-lande og genopbygning af et hospital i Sierra Leone.

Mange Inner Wheel klubber støtter derudover - efter eget valg - hjælpeprojekter. Der er ofte tale om projekter, som foregår i klubbens lokalområde, f.eks. børnehjem, unge kvinder i arbejde eller uddannelse.

 
 
 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 101 lande, opdelt i 168 distrikter og med over 100.000 medlemmer.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS